diumenge, 23 de maig del 2010

Per fi arriba l’hora de collir la feina que em fet.


Ara us donaré la recepta per a que dijous, amb l’ajut dels vostres pares la feu en casa:

Preparació pas a pas

Dessalar les cocotxes 12 hores canviant l’aigua 2 cops al dia. Escórrer-les i

retirar la pell que els envolta.



Sofregir l'all, afegir la farina i remenar. Abocar-hi el xacolí i després el Caldo

de Peix Gallina Blanca. Remenar.



Quan el caldo comenci a bullir, afegir-hi les cocotxes, els pèsols prèviament

cuits i les faves i coure-ho 5 minuts més. Servir en plats fons.

I ja està, heu vist quina feina tan bonica que hem fet?, Val, ara divendres ens menjarem el plat que

hem fet, en l’eixida que farem al camp.

Bon profiiiiiiiiiitt.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada