Per fi arriba l’hora de collir la feina que em fet.
Ara us donaré la recepta per a que dijous, amb l’ajut dels vostres pares la feu en casa:
Preparació pas a pas
Dessalar les cocotxes 12 hores canviant l’aigua 2 cops al dia. Escórrer-les i
retirar la pell que els envolta.
Sofregir l'all, afegir la farina i remenar. Abocar-hi el xacolí i després el Caldo
de Peix Gallina Blanca. Remenar.
Quan el caldo comenci a bullir, afegir-hi les cocotxes, els pèsols prèviament
cuits i les faves i coure-ho 5 minuts més. Servir en plats fons.
I ja està, heu vist quina feina tan bonica que hem fet?, Val, ara divendres ens menjarem el plat que
hem fet, en l’eixida que farem al camp.
Bon profiiiiiiiiiitt.
diumenge, 23 de maig del 2010
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada