dissabte, 5 de juny del 2010

Primera recepta

Ací estem tots de nou! Avui veurem com es fa la coca malfeta o de llanda i després, a casa i amb l'ajuda dels pares, un de vosaltres (que anirà canviant a cada recepta) podreu preparar-la i dur-la a classe per tastar-ne el sabor. Vinga!


Ingredients:
4 ous
1/4 L de llet sencera
1/4 L d'oli d'oliva
400 gr. de farina
330 gr. de sucre refinat
1/2 corfa de llima ratllada
1 sobre de llevat

Preparació de la coca malfeta:

En un recipient fondo i prou gran batem els ous.
Després afegim la llet, l'oli, la farina, el sucre i la corfa de llima ratllada.
Ho remenem tot una estona i li afegim el llevat.
Ho seguim remenant fins que quede una mescla homogènia
A continuació, hem d'abocar la mescla en un motlle rectangular cobert amb una fina capa de mantega per evitar que la mescla s'hi quede apegada.
Ho posem dins el forn precalfat a 200ºC i esperem aproximadament 30 minuts.
Quan traiem la coca feta del forn, la podem empolsegar amb sucre refinat i ja està preparada per menjar.
Compte, no us cremeu amb el forn!
Bon profit!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada